Počele prijave za zapošljavanje žena u FBiH

Bez autora
Mar 17 2011

Na osnovu Programa rada i Odluke Upravnog odbora Zavoda za zapošljavanje FBiH, raspisan je javni poziv za učešće u Programu zapošljavanja i samozapošljavanja žena u 2011. godini. Sredstva koja su obezbijeđena za ovaj Program iznose 3.600.000,00 KM, a korisnici mogu biti: poslodavci sa područja BiH, koji će zaposliti nezaposlene osobe – žene iz ciljne skupine, koje se nalaze na evidenciji nezaposlenih u Federaciji BiH i nezaposlene osobe – žene, bez obzira na godine života i stepen obrazovanja, prijavljene na evidenciju nezaposlenih u Federaciji BiH najmanje šest mjeseci prije objave Javnog poziva.

Počele prijave za zapošljavanje žena u FBiHNa osnovu Programa rada i Odluke Upravnog odbora Zavoda za zapošljavanje FBiH, raspisan je javni poziv za učešće u Programu zapošljavanja i samozapošljavanja žena u 2011. godini.

Sredstva koja su obezbijeđena za ovaj Program iznose 3.600.000,00 KM, a korisnici mogu biti: poslodavci sa područja BiH, koji će zaposliti nezaposlene osobe – žene iz ciljne skupine, koje se nalaze na evidenciji nezaposlenih u Federaciji BiH i nezaposlene osobe – žene, bez obzira na godine života i stepen obrazovanja, prijavljene na evidenciju nezaposlenih u Federaciji BiH najmanje šest mjeseci prije objave Javnog poziva.

Više informacija o samom pozivu, kao i potrebne dokumente za prijavu na isti, možete pronaći na službenoj web stranici Zavoda www.fzzz.ba .

Poziv ostaje otvoren 30 dana od dana objavljivanja u sredstvima javnog informisanja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik